Jaarcursus Theater-Flex (8 t/m 12 jaar) in Nijverdal.

Een podium is de plek voor theater, de plek voor zang & dans maar bovenal de plek voor plezier.

Stap in de spotlight en maak je klaar voor anderhalf uur lang theater. Jouw hoofd zit vol goede ideeën en verhalen en hoe leuk is om dat aan anderen te kunnen laten zien. Samen met een groep kinderen van jouw eigen leeftijd ga je elke week aan de slag. Zo leer je alles over acteren, presenteren en hoe je je eigen ideeën tot een toneelstuk maakt.

Wekelijks komen de kinderen bij elkaar. Hier krijgen ze les van een theaterdocent in alle basisprincipes van theater. Acteren voert de boventoon maar ook het ontwikkelen en vormgeven van de eigen fantasie vormt een belangrijk onderdeel. Verder wordt er aandacht besteed aan: samenwerking, samen spel, zelfvertrouwen en presenteren. Twee keer in het jaar zijn er korte presentaties (in december en aan het einde van de cursus) op de leslocatie. Zo kunnen ook broertjes, zusjes, papa’s, mama’s, opa’s en oma’s meegenieten van al dat jonge talent.

Het lesprogramma behandelt allerlei onderdelen. Er wordt geput uit een zeer uitgebreid spelarchief aan de hand waarvan leren ontstaat vanuit het ervaren.

Instromen bij de lessen is het hele jaar door mogelijk.

Inschrijven voor Theater-Flex op de leslocatie in Nijverdal gaat via de site van Jeugdtheaterschool Zwolle. Kies voor Theater-Flex Nijverdal en geef je op voor de kennismakingsles of schrijf je meteen in.

  • Nijverdal
    De Smidse, Woensdag 18:00 – 19:30
    De lessen zijn gestart, instromen is
    altijd mogelijk: bel of mail!
  • 24 lessen van 90 minuten
  • € 349,-
theaterles - musicalles voor kinderen in Nijverdal - Hellendoorn